Drijf in Bioscoop - Juf braaksel

20-04-2024

Wegens groot succes staat de volgende drijf in bioscoop alweer op de planning! Heb jij nog geen kaartjes? Koop hier snel je kaartjes.

drijf in bioscoop meivakantie.png

Drijf in bioscoop - Juf Braaksel en de magische ring! De film begint om 19:00 uur in zwembad AquaRijn en duurt tot 22:00 uur. Leuk om samen met je familie en/of vrienden naar toe te gaan! Wel is een A-diploma hiervoor verplicht. Voor € 8,50 heb je al een drijf in bioscoop kaartje. Je kan het kaartje kopen aan de kassa van een van onze zwemlocaties of via onze webkassa.

Je kan er ook voor kiezen om de combi deal te nemen van €15,-. Let op: VOL = VOL. Dan word je om 18:00 uur verwacht in Buurthuis AquaRijn (gevestigd in zwembad AquaRijn) voor het eten. Hier staat een gedekte tafel op je te wachten. Een heerlijk patatje met saus, een snack en een drankje naar keuze. Daarna kan je met een goed gevuld buikje door naar het zwembad voor de film. Tijdens de pauzes kan er bij de horeca eten en drinken worden gekocht. De horeca zal aan de zijkant van het bad te vinden zijn. Ook kan er in de pauze lekker gezwommen en gedanst worden op leuke muziek. Een echt feestje!

TIP: Leuk om je verjaardagspartijtje te vieren op deze avond. Weer eens wat anders! Of kom gezellig langs met de hele familie. Alles kan!


Vergeet ook niet een opgeblazen luchtbed/band mee te nemen! Zo kan je gelijk in het zwembad klaar gaan liggen voor de film. 

Koop hier je kaartjes!