Een snelle start naar je A-diploma!

De Thermen 2

03 juni 2019

Turbo Zwemles

In de zomervakantie versneld je A-diploma halen? Tijdens de Turbo Zwemlessen maak je in twee weken tijd een snelle start naar je A-diploma. De Turbo Zwemles is voor kinderen vanaf 5 jaar met én zonder zwemervaring.

Data:          10 lesdagen – maandag 22 juli t/m vrijdag 26 juli en van maandag 29 juli t/m vrijdag 2 augustus 2019.

Les duur:    08:00-12:00 uur

Locatie:       Zwembad AquaRijn

Mogelijke afzwemdatum: zaterdag 3 augustus om 09:00 uur

Deelname
De kinderen krijgen 4 uur zwemles per dag. Er is 1 pauze tijdens de zwemles om uit te rusten en iets te eten en te drinken. In de zomervakantie zijn deze Turbo Zwemlessen verdeeld over twee aangesloten weken. Kinderen die geen zwemervaring hebben kunnen ook meedoen aan de turbolessen. Het is wel belangrijk dat het kind zich vrij voelt in het water. De Turbo Zwemles is niet geschikt voor kinderen met watervrees of een ontwikkelingsachterstand.

Intensiteit
Het programma van de Turbo Zwemlessen is intensief. Om die reden adviseren wij een leeftijdsgrens van minimaal 5 jaar. Om te beoordelen of je kind kan deelnemen, organiseren wij een proefles. Deelname aan deze proefles is verplicht.

Kosten
Voor iedere deelnemer geldt het tarief van € 899,- inclusief het drijfpakje. Mocht het kind al een drijfpak bezitten en deze is goed bevonden door de zwemonderwijzer, kan dit in mindering worden gebracht op het totaal bedrag van de Turbo Zwemles en bedragen de kosten € 854,90. Het is niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Proefles
Vrijdag 14 juni en vrijdag 12 juli om 18.00 of 18.30 uur in zwembad De Hoorn. De kosten van deze proefles bedragen € 11,25 en zijn niet inbegrepen. Er is per tijdstip plek voor 10 kinderen. Ook hier geldt vol=vol. Deelname aan deze proefles is verplicht! Uiterlijk woensdag 17 juli ontvang je bericht of deelname aan de Turbo Zwemlessen mogelijk is. In dit bericht staat alle benodigde informatie.

Financiële garantie
Thermen2 vindt het belangrijk dat kinderen de zwemvaardigheden die aan het A-diploma worden gesteld goed beheersen en geven geen garantie dat uw kind binnen de Turbo Zwemles het A-diploma haalt. Wel geven wij een financiële garantie. Dat wil zeggen dat het kind doorstroomt naar de zomerzwemlessen en de reguliere groepslessen na de zomervakantie. Dit betekent geen extra kosten tot het kind heeft afgezwommen voor het A-diploma. Je leest hier meer over in onze algemene voorwaarden zwemles.

 Het pakket bestaat uit:

  • Financiële garantie: Zolang uw kind de zwemvaardigheden onvoldoende beheerst en de volledige Turbo Zwemlessen, en voldoende zomer en reguliere zwemlessen heeft gevolgd (ziekte uitgezonderd), dan zwemt hij of zij kosteloos verder tot aan het behalen van het A-diploma.
  • Oefenen tijdens gezinszwemmen op zaterdag en zondag
  • Drijfpakje voor de zwemles.
  • Feestelijk afzwemmen
  • Inschrijfgeld
  • Zwempas

De kinderen die meedoen aan de Turbo Zwemles mogen tijdens het gezinszwemmen op zaterdag en zondag gratis oefenen, onder begeleiding van 1 betalende volwassene van tenminste 18 jaar die zwemvaardig is.

Aanmelden voor de proefles is alleen mogelijk door het inschrijfformulier in te vullen aan de kassa van zwembad De Hoorn of AquaRijn. Online of per e-mail aanmelden is helaas niet mogelijk.  

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2