TURBOCURSUS A- 100% geslaagden!

23-08-2024

Turbocursus A sluit af met 100% geslaagden!

Alphen aan den Rijn – De zomervakantie eindigt dit jaar met een spetterend succes voor kinderen die deelnamen aan de Turbocursus A in zwembad AquaRijn. De Turbocursus bereidt kinderen voor op het behalen van hun A-diploma binnen twee weken. Deze intensieve cursus, die speciaal is ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar met of zonder zwemervaring, heeft opnieuw bewezen zeer effectief te zijn.

De Thermen2 organiseert al jaren de Turbocursus. De resultaten van de afgelopen Turbocursussen waren uitzonderlijk goed. Normaliter ligt het slagingspercentage op 80%, echter zullen op vrijdag 23 augustus ALLE deelnemende kinderen met trots hun A-diploma in ontvangst nemen! Een slagingspercentage van 100% ! Deze score is nog nooit eerder behaald.

"Het is geweldig om te zien hoe snel de kinderen vooruitgang boeken," zegt Britt  (coördinator Turbocursus ).  "De intensieve aanpak en het enthousiasme van zowel de kinderen als de zwemonderwijzers hebben geleid tot dit fantastische resultaat."

Met de Turbocursus biedt De Thermen2 een unieke kans voor kinderen om op een snelle en plezierige manier hun A-diploma te behalen. Ouders kunnen met vertrouwen hun kinderen inschrijven, wetende dat ze in goede handen zijn en dat de lessen zowel veilig als effectief zijn.

De volgende editie van de Turbocursus is voor het B-diploma en staat gepland tijdens de herfstvakantie (maandag 28 oktober t/m vrijdag 1 november) en de inschrijvingen zijn nu al geopend. Zorg dat je er snel bij bent, want plekken zijn beperkt!

Voor meer informatie en inschrijving, bezoek www.dethermen2.nl/turbocursus