Bekijk hier het rooster tijdens de zomervakantie!

De Thermen 2 B.V.

16 juli 2019

Zomervakantierooster

Kom je lekker zwemmen in de zomervakantie? Voor de periode van zaterdag 20 juli tot en met zondag 1 september is het zomerrooster van toepassing. Klik hier voor alle openingstijden van de binnenbaden en het buitenbad.

Extra activiteiten in zwembad De Hoorn

  • De krokodil is elke werkdag te vinden in het wedstrijdbad van 13.00 tot 16.00 uur, in het weekend is de krokodil er van 12.00 tot 15.00 uur
  • De buikglijbaan al eens geprobeerd? Ook dit jaar ligt de buikglijbaan weer op de ligweide!
  • Natuurlijk kun je ook de hele week spelen op de airtrampoline.
  • Het buitenbad is op werkdagen geopend van 07.00 tot 19.00 en in het weekend van 10.00 to 17.00 uur. Bij onweer of andere extreme weersomstandigheden passen we de openingstijden aan.

Spetterspeeltuin
Het Doelgroepenbad van zwembad De Hoorn wordt iedere maandag-, woensdag-, en vrijdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur omgetoverd tot één grote speeltuin voor kinderen tot 6 jaar. In het water ligt heel veel speelgoed waarmee de kleintjes lekker kunnen spetteren en spelen.

Verhalenverteller Caja komt langs
Vrijdag 30 augustus vanaf 14.00 uur komt verhalenverteller Caja van der Poel langs. Caja verwondert zich graag en  vertelt het liefste sprookjes. Wil ja na het zwemmen en spelen even uitrusten? Kom dan gezellig bij Caja langs om te luisteren.

Zwembad AquaRijn
Zwembad AquaRijn is tijdens de zomervakantie op doordeweekse dagen geopend voor vroege vogels en banen zwemmen. In het rooster staan alle openingstijden vermeld.

Wijzigingen onder voorbehoud. Een deel van het badwater kan incidenteel verhuurd zijn.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2