Nieuws

Blijf op de hoogte

Voorronde NK watervoetbal

09 september 2019

AquaRijn

Voorronde NK watervoetbal

Voorrondes NK Watervoetbal in Alphen aan den Rijn Op 22 oktober vindt in zwembad AquaRijn een officiële voorronde voor het NK-Watervoetbal plaats. De winnaars plaatsen zich automatisch voor het vijfde Nederlands Kampioenschap watervoetbal op 27 december in Arnhem. Watervoetbal  is een voetbalwedstrijd in een zwembad waarin een klein laagje water van 15 cm staat. Een wedstrijd duurt 8 minuten. Je speelt het in een team van 4 tot 6 personen, zonder keeper. De deelnemers moeten geboren zijn in 2007,2008,2009 of 2010. Elk team heeft 1 coach van miniaal 18 jaar. Per team kost het 15 euro. De techniek is heel anders dan bij gewoon voetbal. Jongens en meisjes spelen samen. Dit levert verrassende winnaars op. Teams van 4 tot maximaal 6 personen kunnen zich tot 14 oktober opgeven via www.dethermen2.nl. Het toernooi is op 22 oktober van 10.00 tot 15.00 uur. De winnaars plaatsen zich automatisch voor het Nederlands Kampioenschap Watervoetbal. Zij kunnen op 27 december in Arnhem Nederlands Kampioen worden in deze bijzondere tak van sport. Neem voor meer informatie over het toernooi in plaats contact op met: Susanne Driessen pr@dethermen2.nl   {Form:00001040}

Lees meer
Nieuwe openingstijden weekend

02 september 2019

De Thermen 2 B.V.

Nieuwe openingstijden weekend

Het nieuwe seizoen is begonnen. Het nieuwe rooster vind je op onze website. In het weekend zijn wij vanaf nu geopend tot 16.00 uur. We zijn dus een uurtje eerder dicht dan je van ons gewend bent. 

Lees meer
Openingstijden jaarmarkt

28 augustus 2019

De Thermen 2 B.V.

Openingstijden jaarmarkt

Tijdens de jaarmarkt op 18 september 2019 is zwembad De Hoorn open voor banen zwemmen tot 9.00 uur. Zwembad AquaRijn is gesloten. 

Lees meer
Nieuwe cursus Peutersurvival

08 augustus 2019

De Hoorn

Nieuwe cursus Peutersurvival

Stel je peuter valt tijdens het spelen per ongeluk in het water. Kan hij/zij dan zelf blijven drijven? Peutersurvival is leuk en belangrijk voor je kindje. De nieuwe cursus start in september. Meer informatie.

Lees meer
Zomervakantierooster

16 juli 2019

De Thermen 2 B.V.

Zomervakantierooster

Tijdens de zomervakantieweken van zaterdag 20 juli tot en met zondag 1 september is altijd wat te beleven in zwembad De Hoorn. In het wedstrijdbad ligt elke middag de krokodil en op maandag, woensdag en vrijdag kunnen kinderen tot 6 jaar in het Doelgroepenbad terecht voor de Spetterspeeltuin! Kijk voor alle openingstijden van de verschillende zwembaden in het rooster!

Lees meer
Zomerzwemlessen

27 juni 2019

De Thermen 2 B.V.

Zomerzwemlessen

Deze zomer biedt de Thermen2 opnieuw Zomerzwemlessen aan voor kinderen die al bij ons op zwemles zitten. De zomerzwemlessen vinden plaats in zwembad AquaRijn van maandag 22 juli t/m vrijdag 30 augustus.

Lees meer
Turbo Zwemles

03 juni 2019

Turbo Zwemles

In de zomervakantie versneld je A-diploma halen? Tijdens de Turbo Zwemlessen in zwembad AquaRijn in Alphen aan den Rijn maak je in twee weken tijd een snelle start naar je A-diploma. De Turbo Zwemles is voor kinderen vanaf 5 jaar met én zonder zwemervaring.   

Lees meer
Rooster en activiteiten meivakantie

04 april 2019

De Thermen 2 B.V.

Rooster en activiteiten meivakantie

Paaseitjes duiken, zeemeerminzwemmen en varen in een Optimist tijdens de meivakantie Tijdens de meivakantie van 19 april tot en met 5 mei 2019 is er een afwijkend rooster van toepassing. Bekijk het Rooster hier. Daarnaast is er natuurlijk van alles te beleven voor jong en oud. Paaseitjes duiken 17, 19 en 22 april – 14.30 uur Zwembad De Hoorn Rond de Paasdagen organiseert De Thermen2 het beroemde Paaseitjes opduiken. De kleine chocolade-eitjes worden door de Paashaas persoonlijk in het bad gestrooid. Wie het gouden ei opduikt mag dit inruilen voor een cadeautje. Het Paaseitjes opduiken is woensdag 17 april, vrijdag 19 april (Goede Vrijdag) en maandag 22 april (Tweede paasdag) om 14.30 uur. Varen in een Optimist in zwembad AquaRijn 29 april – 13.00 uur en 14.00 uur Zwembad AquaRijn Optimist on tour komt op maandag 29 april naar zwembad AquaRijn! Het Watersportverbond en De Thermen2 organiseren gezamenlijk een leuke middag waar kinderen van 5 tot en met 12 jaar kennis kunnen maken met zeilen in een Optimist. Deelnemen kost 5,25 p.p. Ronde een start om 13.00 uur, ronde twee om 14.00 uur. Surf voor inschrijving en meer informatie naar www.optimistontour.nl. Zeemeerminzwemmen 30 april en 2 mei - 11.00-11.30 en 11.30-12.00 uur Zwembad De Hoorn Tijdens de korte vakantieworkshop zeemeerminzwemmen leer je hoe een zeemeermin zwemt. De workshop kost 5 euro p.p. Inschrijven kan alleen op de dag zelf bij de kassa van zwembad De Hoorn. Vol=vol. Opening buitenbad 1 mei Zwembad De Hoorn Laat de zomer maar komen! Op 1 mei opent het buitenbad van zwembad De Hoorn. Geniet van het lekkere weer op een van de gratis ligbedjes, neem een duik in het buitenbad en/of spring op de air trampoline.  StuiverduikenElke werkdag - 14.30 uurZwembad De Hoorn In het Recreatiebad wordt een emmer met stuivers leeggegooid. Duik jij er één of meerdere op, dan mag je die inleveren voor een snoepje. Vind je de sleutel? Dan heb je een ijsje verdiend. StormbaanZwembad De Hoorn - tijden: zie roosterBeklim de krokodil en glijd aan de andere kant weer naar beneden. De krokodil ligt deze vakantie héééél vaak in het wedstrijdbad. Benieuwd wanneer? Bekijk de tijden onder aan in het rooster.

Lees meer
Peutersurvival op 10 april weer van start

03 april 2019

De Thermen 2 B.V.

Peutersurvival op 10 april weer van start

Peutersurvival weer van start Met een gerust gevoel naar het zwembad deze zomer Vanaf 10 april start de Thermen2 met een nieuwe twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken. De cursus is vooral belangrijk voor kinderen die vaak met water in aanmerking komen. Die bijvoorbeeld vlak bij het water wonen, vaak bij het zwembad of aan zee zijn of die regelmatig gaan varen. Tijdens de lessen leren de kinderen, geholpen door ouders/verzorgers, te water raken, boven water komen, naar rugligging draaien en naar de kant voortbewegen. De kinderen behalen nog voor de zomervakantie hun Peutersurvival certificaat. Edith van Riessen van De Thermen2: “Helaas lees je vaak in de krant dat kinderen tussen nul en vier jaar te water raken of verdrinken. Je moet er als ouder niet aan denken. Hoe eerder een kind zichzelf kan redden, hoe beter. Onze lessen peutersurvival zijn erg in trek. We zien dat de peuters tijdens de cursus wekelijks beter en sterker worden en na twaalf weken weten ze precies wat ze moeten doen als ze in het water raken.” De twaalfweekse cursus is op woensdagen van 10.00 uur tot 11.00 uur en kost 82,75 totaal. Na het behalen van het certificaat op niveau 1 kunnen peuters ook niveau 2 en 3 volgen. Aanmelden bij de receptie van de zwembaden. 

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles over de Thermen2