Samenwerking BSO waterlopers en Thermen2 tot 2026

12-01-2024

SAMENWERKING TUSSEN JUNIS /BSO WATERLOPERS & DE THERMEN2 WEDEROM VERLENGD!
 
Het was feest bij BSO Waterlopers in zwembad AquaRijn. Sinds 2017 is deze buitenschoolse opvang van Junis Kinderopvang, Waterlopers, gevestigd in het Alphense zwembad. Gisteren werd de samenwerking wederom verlengd tot eind 2026. Dit heugelijke feit werd vastgelegd door Remco Pielstroom (Directeur De Thermen2) en Bart Elenga (Bestuurder Junis Kinderopvang).  Het werd extra feestelijk, met dank aan Sem en Fabian voor de confetti kanonnen!

Zwemmen is één van de hoofdactiviteiten bij BSO Waterlopers. Elke dag wordt er gezwommen en/of waterspelletjes gedaan. Maar er zijn nog veel meer leuke dingen te doen op gebied van sport/spel, expressie, gezonde leefstijl, creatief en techniek en natuur. “Wij zijn al jaren heel enthousiast over de diverse samenwerkingen met De Thermen2/ AquaRijn”, aldus Conny van der Lans, clustermanager Bewegen & Sport van Junis Kinderopvang. “Deze locatie biedt kinderen heel veel (extra) waterplezier en daarom noemen wij dit een Zwem-BSO.”

Jary Göbel van De Thermen2 vult aan: “Wij werken nu al jarenlang samen met Junis en vinden het beiden belangrijk dat kinderen naast veel plezier, zich ook kunnen ontwikkelen. De BSO sluit naadloos aan bij alle activiteiten die AquaRijn biedt, want naast de kinderopvang zijn ook een dansschool en Buurthuis bij ons gevestigd. Kinderen kunnen dus voor, tijdens of direct na afloop van de BSO naar zwemles of naar hun dansles.”